WEE
 

Globalni- Mobilni- Plačilni Sistem
 Ideja, katere čas prihaja- vi pa ste lahko zraven!



 

 

Poslovni koncern wee.com AG ima sedež v ŠVICI, večino zaposlenih (300) pa v Muenchnu. Ima lastno banko z licenco za E-denar. Sodeluje z več inštituti, marketinškimi in razvojnimi firmami. Ustanovni kapital je 60 milijonov SF.

GLAVNI PRODUKT JE DENARNICA weeAPP CASHBACK NA PAMETNEM TELEFONU, KI DELUJE PO CELEM SVETU.

Stranka, ki ima naloženo weeAPP na pametnem telefonu, vidi trgovca (oz. ga najde), ki ponuja uporabnikom wee določen % popusta, si ga ogleda in zavije k njemu. Lahko mu tudi telefonirate in izvršite rezervacijo. Tiste stranke, ki že imajo weeAPP PRAVILOMA kupujejo pri članih weeCONOMY. S tem se zelo poveča LOJALNOST kupcev. Lahko tudi planirate izlete in postanke pri weePARTNERJIH po celem svetu.

Stranka, ki ima aplikacijo weAPP ali kartico weeCARD ima v njej (v elektronski denarnici) ustrezno številoweeCOIN-ov, ki jih lahko kadarkoli pretvori v EUR in z njimi plačuje. Vrednost weeCOIN-a neprestano narašča, zato se stranki v denarnici ves čas povečuje vrednost.

Ob nakupu pri članih weeCONOMY-a se vam prej določen odstotek vrednosti nakupa takoj vrne v vašo e-denarnico. S sredstvi, ki se vam naberejo, lahko plačujete pri weeCONOMY partnerjih, ali pa pustite, da se vaša sredstva s pomočjo blockchain tehnologije plemenitijo.


WEE vstopa tudi v svet BLOCKCHAIN TEHNOLOGIJE s svojimi weeCOIN-i, ki je tehnologija bodočnosti. Torej vstopa v svet on-line bančništva.


V sistem wee smo vključeni tudi mi. Za stranke Von Schadowitz d.o.o. je klubska kartica sistema WEE brezplačna. Denar lahko začnete varčevati takoj, ko vam jo izročimo. Pri nas ste vedno ob predložitvi kartice deležni klubskega KRABAT popusta. Najlepše pa je, da lahko s to isto kartico dobite popuste pri vseh partnerjih weeCONOMY-a. Ne rabite različnih kartic. Svojo kartico, lahko imate tudi na vašem pametnem telefonu v aplikaciji weeAPP CASHBACK.

Lahko jo začnete uporabljati takoj zdaj, tako da si poskenirate QR kodo ali pa uporabite povezavo

http://wee.com/i/jus0wr